Korisnici i korisnički računi

Uredite profile vaših zaposlenika s dokumentima i slikama. Postavite podsjetnike za obnavljanje licenci ili dozvola kao  i sve ostale važne datume.  Dodijelite vozila korisnicimam, te zadržite zapis povijesti korištenja.

Broj korisnika, vozila i servisa nije ograničen, čineći Fleetrek prigodnim za flote bilo koje veličine.

Dodajte svakog zaposlenika, postavite odgovarajuća ograničenja, te imajte sve bitne podatke na jednom mjestu.

Korisnici mogu prijaviti kvarove na vozilima s mobilnog uređaja, čim se dobije trenutni uvid u vremenski period incidenta.

Fleetrek najbolje radi kada se podijele zadaci. Mogućnost dodavanja neograničenog broja korisnika nam omogućava da svaki uposlenik sudjeluje u što kvalitetnijem procesu.

Komentirajte ili zapisujte opaske na baš svemu – vozilima, gorivu, servisima, intervalima, partnerima… Drugi korisnici se mogu pretplatiti na obavijesti i primati email kada se objavi novi komentar.

Svaki korisnik aplikacije može pripadati jednom ili više računa – flota vozila. Uz to, u mogućnosti je koristiti aplikaciju i za svoje (ili više njih) privatno vozilo u potpunosti besplatno!

Pozivnice

Ukoliko želite pozvati nekog korisnika da nam se pridruži i koristi aplikaciju za svoju flotu vozila, u mogućnosti ste poslati pozivnice te će taj budući korisnik primiti email sa svim potrebnim podacima, a mi ćemo uredno voditi evidenciju o pozivima. Nakon što aktiviramo affiliate program, biti ćete prikladno nagrađeni.

Isprobajte i koristite u potpunosti besplatno